Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Γιατρός έβαζε τις ερωμένες στο ιατρείο του ντυμένες νοσοκόμες…!

Δίχως οίκτο, δίχως σεβασμό απέναντι σε ότι πιο ιερό είχε ορκιστεί ο γιατρός έβαζε τις ερωμένες του στο γραφείο του και όχι μόνο... αυτό αλλά τις έντυνε και ως νοσοκόμες για να παραπλανεί τον κόσμο αλλά και να βιώνει τα σκοτεινά του ένστικτα και βίτσια. 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που έχει δημιουργήσει αίσθηση από την μέρα που μαθεύτηκε στην συγκεκριμένη περιοχή της Λακωνίας. Ο κόσμος που ανακάλυψε την «λαδιά» μην μπορώντας να τα βλέπει αυτά άρχισε το κουτσομπολιό και το θέμα έλαβα ακόμα μεγαλύτερη διάσταση. Εκεί που έβλεπε τους ασθενείς και θεράπευε τον ανθρώπινο πόνο, εκεί στο ίδιο σημείο ζούσε και στιγμές ακολασίας με τις ερωμένες του. Αυτό που εξόργισε τους κατοίκους των γύρω περιοχών ήταν πως άλλαζε τις γυναίκες σαν τι γάζες και το έκανε απροκάλυπτα μέσα στο γραφείο του. Το θέμα που έχει μαθευτεί και έχει συζητηθεί και στους ιατρικούς κόλπους αλλά και στα δημοσιογραφικά γραφεία προκαλεί όχι μόνο ως ροζ σκάνδαλο αλλά ως μια πράξη ανευθυνότητας και αηδίας αμαυρώνοντας το ιατρικό επάγγελμα και την επιστήμη.

Είναι περιττό να αναφέρουμε πως από το ρεπορτάζ του report24.gr βγαίνουν άκρως πιπεράτες αναφορές. Μέχρι και τα πιτσιρίκια της περιοχής τον είχαν πάρει χαμπάρι και πήγαιναν να πάρουν μάτι. Ο γιατρός όταν πλέον του το είπαν κάποιοι πιο στενοί του άνθρωποι ότι δεν ήταν σωστό να το κάνει αυτό και ότι έχει μαθευτεί με κίνδυνο την καριέρα του τότε μόνο συνετίστηκε και προσπάθησε να δικαιολογηθεί πως ήταν απλές φίλες και γνωστές ή ακόμα πως υπήρξε και συγγένεια με τις εν λόγο κυρίες. Σε άλλους δικαιολογήθηκε πώς πήγαιναν στο ιατρείο του για να τους βοηθήσει σε μαθήματα περί ιατρικής. Τώρα τι ιατρική τους μάθαινε δεν ξέρουμε αλλά σίγουρα θα είχαν εξασκηθεί για τα καλά στην ανατομία τους σώματος και δη σε κάποια συγκεκριμένα σημεία…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου